Descopera Champagne-Yolo style.

5 Days

Dragi iubitori de calatorii, va invitam alaturi de noi sa descoperim o zona unica si atat de spumoasa: Champagne, Franta.

Cateva zile insorite pe meleagurile incantatoare de aici ne vor fi suficiente pentru a degusta cele mai fine sampanii, pentru a ne delecta cu cele mai minunate produse de Boulangerie sau bucatarie franceza, pentru a descoperi istoria sampaniei si, desigur, pentru a lega noi prietenii.

Vom petrece o zi pe faimoasa Avenue de Champagne din Epernay si vom vizita locul unde s-a nascut aceasta incantatoare bautura. Avem in program cateva crame deosebite, de la cele mai vechi la cele mai inedite, care cu siguranta te vor lasa fara cuvinte.

Vizitam si minunatul Reims, orasul unde aveau loc incoronarile regilor, dar acum cunoscut si ca si capitala neoficiala a regiunii Champagne. Marii producatori de sampanie au aici cramele, care nu sunt putine, si deloc de ignorat. Asadar, vom avea parte de istorie, cat si de degustari.

Dar desigur, pentru ca in zona Champagne sunt nu mai putin de 16.000 de producatori, vom vizita si case mici de sampanie, care folosesc inca metode traditionale in arta conceperii acestei bauturi atat de fine.

Nu va dezvalui chiar toate surpizele, asa cum bine stiti, Yolo le are mereu pregatite:)

Va asteptam intr-o calatorie plina de rasfat.

Perioada: 5-9.05.2023

Pretul include

  • vizite si degustari la crame
  • cazare 4 nopti hotel 4*
  • transport la/de la aeroport

Pretul nu include

  • bilet avion
  • masa
  • asigurare medicala

You can send your enquiry via the form below.

Descopera Champagne-Yolo style.