Descopera Provence , in stil Yolo

8 Days

Dragii nostri, iti lansam o provocare cum alta nu-i: haide cu noi sa descoperim tot ceea ce ofera zona Provence: vin, branza, campuri de lavanda, orase medievale sau luxoase, istorie, arta.

Am fost intr-un infotrip extins in aceasta zona, am avut deja experiente minunate cu turisti unul si unul, iar anul acesta vrem sa te rasfatam si pe tine. Ti-am pregatit cu atentie o cazare intr-o vila tipic franceza, locul de unde vom porni in fiecare zi in explorare: degustari de vin, fotografii in lanuri de lavanda, tururi ale celor mai frumoase orase din zona, dar si zile la plaja sau pe barca.
Bineinteles, vei avea timp si pentru relaxare la piscina noastra privata, aflata langa unul dintre cele mai frumoase orase din Provence: Avignon, orasul Papal in secolul XIV. Cine stie, poate cand mergem acolo descoperim si un minunat Cotes du Rhone…
Te vom plimba prin cetatea din Les Baux, iti vom dezvalui secretele unei podgorii traditionale, te vei simti regal in castele si te vei intoarce in timp, vizitand targuri traditionale.
Nu va fi un circuit clasic, vacanta aceasta este destinata celor care vor sa se bucure si de compania altor oameni, care vor sa isi deschida ochii si sa accepte provocari, care vor sa fie calatori, nu turisti.
Un circuit inedit, in care vei fi insotit de un reprezentant Yolo, care iti va pregati mult surprize si de unde, cu siguranta, te vei intoarce cu amintiri de invidiat, locuri extrem de frumoase vizitate si nu in ultimul rand, prieteni noi.

Dar mai multe detalii iti dezvaluim pe parcurs, asa ca nu ezita sa ne intrebi orice iti trece prin cap. Cine a mai fost cu noi, stie ca programul este oarecum surpriza:)

Te asteptam cu noi!

Set the date: 27.05-03.06.2024!

Itinerary

Day 1 :

Pretul include

  • 7 nopti cazare in camera dubla/twin;
  • insotitor de grup;
  • activitati zilnice;
  • 2 degustari de vin;

Pretul nu include

  • transport pana in Provence;
  • masa;
  • asigurare de sanatate.

You can send your enquiry via the form below.

Descopera Provence , in stil Yolo