Tipuri de vacante

Bucket List

Bucket List

Cu siguranta, fiecare dintre noi visam la o vacanta unica, exotica sau plina de aventuri, cu familia sau solo, pe yacht sau cu cortul. Visul tau acum e mult mai usor de indeplinit. Suntem aici pentru ca timpul tau dedicat vacantelor, fie ele chiar si de o zi, sa ti-l petreci relaxandu-te. Organizarea vacantei trebuie lasata in seama profesionistilor. Poti sta linistit: acum cunosti oameni care cunosc oameni

Tipuri de vacante

Evenimente

Evenimente

Indiferent ca este vorba de aruncatul rosiilor, de ascultat jazz, de degustat vinuri sau mancare, de spus povesti, de dansat, de muzica, de sculptat in gheata – sunt nenumarate festivaluri in toata lumea pe care nu poti sa le ratezi. Alege-ti o destinatie si bucura-te de festivitati, fa cunostina cu oameni, dezvolta-ti cunostintele despre alte culturi si religii. Lumea e colorata, merita descoperita!

Tipuri de vacante

Vacante in familie

Vacante in familie

Cand te pregatesti de o vacanta cu familia vrei sa stii ca totul este extrem de bine planificat, astfel incat surprizele neplacute sa fie reduse la minim. Dar cum sa faci sa imparti dorinta partenerului de viata de a profita de vacanta pentru a se odihni, dorinta celor mici de a se distra maxim, sau dorinta adolescentului de a nu se plictisi intr-o vacanta cu parintii? Of, stim, complicat, greu, dar daca iese bine vei fi cel mai apreciat membru al familiei…pe perioada vacantei cel putin. Asteptam provocarea ta!

Tipuri de vacante

Vacante personalizate

Vacante personalizate

Ai ramas fara idei pentru un city break? Nu stii care ar fi vacanta perfecta pentru familia ta? Doresti sa iti surprinzi partenerul oferindu-i o surpriza de neuitat? Stim ca este greu sa alegi din atatea oferte. Iti facem o provocare! Suna-ne sau scrie-ne un mail cu dorinta ta si iti promitem ca ceea ce iti vom oferi nu te va dezamagi. Abia asteptam sa ne pui la treaba

Tipuri de vacante

Vacante sustenabile

Vacante sustenabile

Calatoriile ne apropie de cele mai uimitoare minuni naturale ale planetei noastre si ne conecteaza cu culturi de pe intreg globul.
Dar sa nu uitam, calatoriile au de asemenea puterea de a schimba locurile si viata oamenilor care locuiesc acolo – in bine sau in rau.

Tipuri de vacante

Vacante Yolo

Vacante Yolo

Ai ramas fara idei pentru un city break? Nu stii care ar fi vacanta perfecta pentru familia ta? Doresti sa iti surprinzi partenerul oferindu-i o surpriza de neuitat? Stim ca este greu sa alegi din atatea oferte. Iti facem o provocare! Suna-ne sau scrie-ne un mail cu dorinta ta si iti promitem ca ceea ce iti vom oferi nu te va dezamagi. Abia asteptam sa ne pui la treaba. Suntem aici pentru ca timpul tau dedicat vacantelor, fie ele chiar si de o zi, sa ti-l petreci relaxandu-te. Organizarea vacantei trebuie lasata in seama noastra, a profesionistilor. Cauta mai jos idei, vacante personalizate in care au fost alti prieteni.