Sarbatoreste vara in Mykonos-zbor direct din Cluj!

8 Days

Mykonos, cea mai cosmopolita insula a Greciei, un paradis cu plaje albe, in inima Cycladelor, este acum doar la cateva ore distanta de Cluj!

Te asteapta o calatorie in care vei descoperi o lume fascinanta, in care opulenta intalneste simplitatea. Fie ca esti in cautarea petrecerilor care dureaza pana dupa rasarit, sau un calator in cautare de traditii si istorie,  Mykonos iti va indeplini cu siguranta asteptarile.

Insula este un paradis si pentru pasionatii de sporturi nautice. Este firesc, de altfel Mykonos este denumita si „Insula Vanturilor”. Surferii si pasionatii de sailing se aduna aici din intreaga lume! Vei gasi multe plaje izolate si surprinzatoare, excelente pentru windsurfing sau kitesurfing: Korfos, Ftelia sau Kalafatis sunt cateva exemple.

Incepand cu luna iunie vom avea zbor direct, asa ca v-am pregatit pachete personalizate, cu cazari de la vile sau hoteluri luxoase, cu infinity pool  la cazari intime, retrase, autentice. Sau daca vrei, chiar pe un yacht luxos. Nimic nu e prea mult in Mykonos:)

Asa cum v-am obisnuit, te invitam sa ne pui la munca pentru tine, in cautarea cazarii perfecte pentru gustul si bugetul tau. Abia asteptam sa iti trimitem oferte, tips&tricks, ghid de explorare sau lista cluburilor faimoase:)

Nu sta mult pe ganduri, preturile sunt dinamice.

Pretul include

  • avion direct Cluj-Mykonos-Cluj
  • taxe de aeroport
  • cazare 7 nopti in vila privata, camera dubla
  • asigurare de sanatate

Pretul nu include

  • bagaj de cabina/cala
  • asigurare storno-RECOMANDAM
  • transfer de la/la aeroport (la cerere, putem sa oferim cotatie)

You can send your enquiry via the form below.

Sarbatoreste vara in Mykonos-zbor direct din Cluj!