Vila in Kefalonia

Stim ca va doriti cu totii o vacanta linistita, sigura si in care sa poti vedea cat mai multe dupa o pauza lunga. Iti propunem o vacanta in vila privata, doar pentru tine, iar ca bonus vei primi si o barcuta cu care sa vizitezi toate plajele din zona.
Vila este contruita in stil grecesc traditional, pe o proprietate de 18.000mp, inconjurata de maslini, portocali, migdali. Vei beneficia si de un jacuzzi incalzit, cu terasa la soare si sezlonguri doar pentru familia ta. Aici se afla si bucataria principala, cu o zona mare de relaxare in jurul unei mese mari de marmura si zona de gratar.

In fata casei principale exista o gradina cu vederi spectaculoase care va invita sa va relaxati pe cele doua sezlonguri suplimentare. Vila este compusa dintr-un living mare, doua dormitoare si baie. Camera de zi poate fi, de asemenea, utilizata ca dormitor si, astfel, pentru a gazdui alte doua persoane. Deci vila este potrivita pentru 2-6 persoane.

Complexul este plin de mici comori, cum ar fi mobilierul exclusiv lucrat manual in stil grecesc traditional, dale de 150 de ani, gresie pictata manual si detalii pline de iubire.
Mai mult, vila este localizata la 200m de port, cu taverne, baruri, magazine si la 300m de plaja cu nisip, unde te va astepta si barcuta ta pe perioada sejurului. Vei putea descoperi intreaga insula in cateva zile.

Pretul difera in functie de disponibilitate si perioada dorita.

You can send your enquiry via the form below.

Vila in Kefalonia