Sejur cu zbor charter-Republica Dominicana

8 Days

Va invitam de data aceasta sa zburati direct in Punta Cana. Da, incepand cu 2021 vom avea si zbor charter din Bucuresti pentru aceasta destinatie. Trebuie doar sa stabiliesti perioada care ti se potriveste si sa iti impachetezi costumul de baie.

Barceló Bávaro Palace ***** este unul dintre cele mai bune hoteluri din Punta Cana conceput pentru persoanele care iubesc soarele constant, sunetul brizei Caraibelor care mangaie palmierii si frumusetea unei mari cu recife de corali si ape cristaline. Situat de-a lungul uneia dintre cele mai bune 10 plaje din lume, asa cum este descrisa de National Geographic si Trip Advisor.

Acesta este doar un hotel aflat in propunerile noastre, insa pachetele sunt foarte variate, in functie de dorintele fiecaruia. Ca de obicei, asteptam solicitarea ta si iti vom trimite detalii si preturi pentru alta perioada si hotel.

Perioada in care poti calatori incepe in 28 ianuarie, sejurul este de 7 nopti, 8 zile, iar pentru a ajunge in Dominicana nu ai nevoie de test Covid, dar noi iti recomandam sa il faci oricum.

Pretul include:

  • zbor charter cu compania Gullivair din Bucuresti
  • cazare 7 nopti in camera junior suite
  • regim de masa: all inclusive
  • asigurare de sanatate

Pretul nu include:

  • asigurare storno-RECOMANDAM!

You can send your enquiry via the form below.

Sejur cu zbor charter-Republica Dominicana