• Turiștii care călătoresc în Maldive pot obține viza la sosire. Turiștii trebuie să dețină o confirmare a rezervării hotelului pentru întregul sejur într-o unitate turistică înregistrată.
  • Atenție! Toate categoriile de călători, inclusiv cei care au efectuat schema completă de vaccinare împotriva COVID-19, trebuie să dețină un rezultat negativ al unui test PCR pentru COVID-19, efectuat înainte de intrarea în Maldive.

Testul trebuie să fie efectuat cu cel mult 96 ore înainte de plecarea din primul punct de îmbarcare. În cazul în care pasagerul face un tranzit în timpul călătoriei, testul PCR inițial va fi valabil dacă tranzitul nu depășește 24 de ore.

În cazul în care tranzitul depășește 24 de ore, persoana în cauză trebuie să mai efectueze un test PCR în termen de 96 de ore înainte de îmbarcarea în punctul de tranzit.

Copiii cu vârsta de până la un an sunt exceptați de la măsura prezentării unui test PCR.

  • Turiștii care călătoresc din statele din Asia de Sud (Afganistan, Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Bangladesh și Sri Lanka) nu vor avea permisiunea de a efectua check-in sau de a rămâne în facilitățile turistice din insulele maldiviene până la data de 30 iulie 2021.
  • Începând cu luna mai 2021, până la o notificare ulterioară, intrarea în Maldive va fi suspendată pentru deținătorii de vize de muncă din statele din Asia de Sud (Afganistan, Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Bangladesh și Sri Lanka). deținătorilor de vize de muncă care au un istoric de călătorie în oricare din aceste state în ultimele 14 zile și care au rămas în tranzit pentru mai mult de 24 de ore.
  • Pasagerii care sosesc din statele din Asia de Sud (Afganistan, Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Bangladesh și Sri Lanka) sunt obligați să efectueze un test PCR între 48 și 72 de ore înainte de sosirea în Maldive.
  • Toți pasagerii care părăsesc acest stat și echipajul companiei aeriene trebuie să completeze formularul online privind sănătatea călătorilor. Formularul trebuie să fie depus cu cel mult 24 de ore înainte de plecare.
  • Formularul de declarație de sănătate este disponibil pe portalul Maldive lmmigration: https://imuga.immigration.gov.mv/.

Pachete charter

7 Days - 6 Nights

Escapada in miezul iernii la caldura? Da, va rog. Plecare in 9 ianuarie din Cluj Napoca! Clientii nostri au fost...

8 Days - 7 Nights

Haideti sa incheiem anul asta intr-un mod magistral: pe plaja in Maldive! Sa lasam toate grijile din acest an acolo,...

8 Days - 7 Nights

Cu bucurie, va invitam in Paradis! Pachetele noastre cu zbor din Cluj vor debuta din 28 noiembrie 2023 pana in...

7 Days - 6 Nights

Nu credeam ca anul acesta vom avea atatea variante din care sa alegem, mai ales cu plecari directe din Cluj!...

Wellness

8 Days - 7 Nights

Haideti sa incheiem anul asta intr-un mod magistral: pe plaja in Maldive! Sa lasam toate grijile din acest an acolo,...