Sejur Maldive-pachet cu zbor din Cluj

8 Days

Cu bucurie, va invitam in Paradis!
Pachetele noastre cu zbor din Cluj vor debuta din 28 noiembrie 2023 pana in 19 martie 2024!

Va recomandam cu caldura un hotel verificat de noi, The Sun Siyam Iru Fushi 5*

Un loc idilic, in care te rupi de realitate, iar zilele par mult mai lungi. Cu siguranta te vei bucura de apa extrem de placuta si vei face mult mult snorkeling, sau scufundari, de ce nu un tur al insulei cu caiacul. Sau un tur al insulei pe jos, avand doar 800m lungime, nu este deloc obositor.

Cazarea propusa de noi este in beach villa, cu mic dejun inclus. Te vei trezi si vei adormi cu sunetul valurilor, iti vei bea cafeaua pe un nisip alb stralucitor si te vei bucura de plaja ta privata.

Resortul dispune de 12 locatii superbe unde vei putea sa iei masa, sau sa te racoresti cu un cocktail. O piscina speciala pentru copii si una doar pentru adulti, asa ca, indiferent in ce formula mergi, te vei simti perfect.

Si nu v-am spus ce SPA minunat veti gasi! Multi premiat, ultima confirmare in domeniu fiind in 2018, cand a castigat premiul cel mare in cadrul World Luxury SPA Awards. Nu cred ca trebuie sa va conving de faptul ca este absolut spectaculos. Bine, poate va convinge de fapt filmuletul.

Desigur, daca locatia propusa de noi nu este potrivita pentru tine, avem multe alte resorturi superbe in oferta, doar trimite-ne solicitarea ta si iti prezentam toate variantele.

Pretul include:

  • Transport cu avionul pe ruta Cluj-Male-Cluj cu Turkish Airlines
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport cu seaplane
  • Cazare 7 nopti cu mic dejun in vila pe plaja
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana

Pretul nu include:

  • Asigurare medicala si storno-recomandata

You can send your enquiry via the form below.

Sejur Maldive-pachet cu zbor din Cluj