Hiking in Dolomiti

6 Days

Descoperiți uimitorii Munti Dolomiti prin cele mai emblematice trasee ale acestei escapade de sase zile!

Din confortul cazarii de la hotelul Sport Hotel Barisetti, Cortina d’Ampezo, vei explora peisajele variate ale unuia dintre cele mai incredibile lanturi montane din lume. Ghidul  expert te va conduce in drumetii prin acest magnific patrimoniu mondial UNESCO.

Pachetul poate fi personalizat in functie de disponibilitatea ta, asa ca nu ezita sa ne soliciti o oferta.

Itinerary

Iti vom da timp dupa sosirea la hotel sa te relaxezi si sa explorezi pe cont propriu Cortina d'Ampezzo, aflata in inima muntilor Dolomiti.

Prima zi incepe urcand usor, dar curand vei descoperi ca imprejurimile tale devin din ce în ce mai minerale. In curand vei descoperi un camp frumos de pietre si vei ajunge la poalele Averau, o cetate stancoasa care culmină la 2.649 de metri deasupra nivelului marii. Poteca te va conduce catre Pasul Nuvolau si de-a lungul potecii istorice Cinque Torri, renumita printre alpinisti. Intreaga excursie va dura în jur de cinci ore, cu o urcare de 600 de metri si un declin de 800 de metri.

Din Pasul Falzarego, vei incepe cu o frumoasa urcare pe Lagazuoi. Din varf, te vei desfata cu priveliste in 360 de grade si vei putea vedea Marmolada în departare, acoperișul Dolomiților, la 3.343 metri deasupra nivelului marii! In timpul ascensiunii, vei descoperi mai multe ramasite militare care dateaza din primul razboi mondial. In total, vei face odrumetie timp de cinci ore, cu o urcare de 700 de metri si un declin de 1.000 de metri.

Continuand turul de drumetie al Dolomitilor, astazi vei vizita Tofana di Rozes, unul dintre cei mai emblematici munti din Refugiul Dibona. Drumetia se desfasoara pe o poteca balcon, binecuvantata cu vederi magnifice asupra varfurilor din jur. In total, expeditia va avea o durata de aproximativ 6-7 ore, cu o urcare de 900 de metri si un declin de 900 de metri. Tofana di Rozes este al saptelea cel mai inalt varf din Muntii Dolomiti.

In drumetia de azi te vei bucura de diversitatea extraordinara a Dolomitilor. In primul rand, vei traversa pasunile verzi si vei observa cum munții din jur sunt ascutiti de elemente naturale. Vei continua în jurul Croda del Lago, o faleza verticala abrupta impresionanta, apoi vei cobori usor spre Lago di Federa. Intreaga excursie va fi in jur de 6 ore, cu o urcare de 800 de metri si un declin de 800 de metri.

Bucura-te de un mic dejun timpuriu si pregateste-te pentru ultima zi. De la hotel te vei indrepta catre tura finala de drumeție in Dolomiti, in care vei descoperi cei trei cei mitici munti ai sai, Tre Cime di Lavaredo, altfel cunoscut sub numele de Trei Varfuri ale Lavaredo. Te poti astepta sa fii in drumetie in jur de 5 ore, inainte de a fi colectat de catre sofer.
-

Pretul include:

  • *5 nopti cazare cu mic dejun
  • *5 drumetii insotit de ghid montan autorizat
  • *transferuri catre hotel

Pretul nu include

  • *transport la si din Cortina D'ampezzo
  • *asigurare medicala
  • *alte cheltuieli de natura personala

You can send your enquiry via the form below.

Hiking in Dolomiti