Cinque Terre

Cinque Terre este situata pe coasta rivierei italiene, in regiunea Liguria, la vestul orasului La Spezia. Zona este compusa din 5 orasele: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola si Riomaggiore.  Acestea, impreuna cu dealurile din jurul lor sunt parte din Parcul National Cinque Terre si sunt in patrimonul UNESCO.

De-a lungul secolelor, localnicii au terasat cu mare grija coasta abrupta, rezultatul fiindul unul spectaculos. Toate orasele sunt construite spre mare, (Marea Liguriei), iar drumul care leaga toate aceste orasele poate fi facut pe jos pe poteci special amenajate, sau cu trenul. Accesul masinilor este interzis, iar marile lanturi comerciale nu sunt prezente.  Localnicii isi inchiriaza casele, isi pastreaza traditiile si obiceiurie, de aceea o vacanta in Cinque Terre este cu adevarat o evadare inedita. Va fi o vacanta linistita, ferita de vanzoleala masinilor si tentatiilor materiale, dar in acelasi timp plina de activitate daca iti doresti.

Prietenii nostri YOLO au ales aceasta destinatie ca finalul unei vacante de vara, pachetul continand si alte destinatii din Italia si Slovenia, pe care le puteti regasi pe siteul nostru. Traseul a fost gandit ca o excursie cu familia, distractiva pentru copii si relaxanta pentru adulti.   “Plajele erau micute, perfecte pentru noi, iar drumul pana acolo cu trenul sau pe coasta, pe jos, a fost o adevarata aventura pentru copiii nostri” ne povestesc ei. “Am gasit combinatia ideala intre plaja si distractie, mancare buna tipic italiana si preturi decente.”

Noi am fost extrem de incantati de aceasta locatie inedita, daca vrei sa afli experienta noastra completa,  lasa-ne un mesaj si iti vom raspunde cu cele mai mici detalii.

You can send your enquiry via the form below.

Cinque Terre