Charter Muntenegru

8 Days

Nu o data am avut clienti care s-au razgandit in ceea ce priveste un concediu in Muntenegru, dupa ce au aflat cat e de greu de condus pana acolo. Asadar, de anul acesta, ai la dispozitie un avion direct care sa te scuteasca de orele lungi in masina si astfel sa te bucuri de o vacanta binemeritata.

Muntenegru este, cu siguranta, o destinatie la care nu te gandesti in primul moment, insa iti vom dezvalui putin din maretia acestei tari minuscule si vei vedea ca ai toate motivele sa o vizitezi.

Natura de aici se da in spectacol, trebuie doar sa tii ochii deschisi. Fiordurile din Kotor (inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO) te vor incanta, insa daca ajungi si la Boka Kotorska, cel mai sudic fiord din Europa, vei fi cu adevarat vrajit.

Vei ajunge cu siguranta si in Perast, un mic sat medieval aflat la doar 20 de minute de Kotor,  intesat de biserici si palate vechi. O plimbare romantica si o cina pe malul marii poate incununa cea mai frumoasa zi din vacanta ta.

Budva este locul rasfatat de turisti, supranumit si Miami al Muntenegrului. Insa Budva este mai mult decat o localitate la malul marii, este un oras cu o istorie veche din secolul V B.C., in care vei gasi ziduri medievale, turnuri si un centru vechi, Stari Grad, cu o arhitectura incredibila.

Plajele sunt in totalitate aparte: ape curate, inconjurate de lanturi muntoase, paduri de conifere, un spectacol al naturii.

Nu poti rata o excursie la Lacul Skadar, in Podgorica sau Ulcinj. Avem multe recomandari pentru tine, asa ca te invitam cu drag o saptamana, sau doua, in aceasta tarisoara atat de ofertanta. Cu siguranta, vei avea un concediu unic, inedit, asa cum ne place noua sa va recomandam:)

Asteptam solicitarea ta, pe email sau telefonic, cu drag.

Plecarile sunt din Bucuresti, in fiecare zi de vineri, pana in 24 septembrie.

You can send your enquiry via the form below.

Charter Muntenegru