Ski in Andorra

8 Days

Hai sa incerci ceva nou! Iti propunem o vacanta la ski in Andorra, domeniul skiabil cu 303 km de partie si o capacitate de 156.000 de persoane pe ora! Nu vei regreta!

Cele 1.415 tunuri de zapada asigura conditii perfecte in resorturile Grandvalira si Vallnord, unde cei peste 600 de instructori te asteapta, cu buna dispozitie specifica spaniola. De la gastronomia andorana la Pirinei impresionanti, totul concureaza pentru ca tu sa ai o vacanta memorabila, intr-un loc inedit!

Vei gasi si rasfatul suprem aici, in cele doua centre cu apa termala, Caldea (cel mai mare SPA din sudul Europei) si Inúu(specializat pe tratamente personalizate).

Daca va spunem ca in Andorra se afla si cel mai mare centru comercial din Europa, deschis tot timpul saptamanii, cred ca nu veti mai sta mult pe ganduri. Intreaba-ne orice si hai sa facem planuri impreuna!

Va propunem cazare in complexul de apartamente Résidence Andorra Bordes d’Envalira, care ofera acces usor pe partiile din Grandvalira, tot confortul de care ai nevoie si preturi extraordinare.

Pretul include:

  • *7 nopti cazare, fara masa
  • *consiliere turistica

Pretul nu include:

  • *transport pana la cazare
  • *Asigurare medicala de calatorie

You can send your enquiry via the form below.

Ski in Andorra