Sejur eco in Maroc. Zbor din Cluj! - 8 Days

In ultimul an, am devenit din ce in ce mai constienti despre amprenta lasata de turisti asupra mediului inconjurator. De aceea, de cate ori gasim o locatie care, prin actiunile sale indreptate spre cresterea gradului de constientizare a mediului, incercam sa o promovam, o respectam si ne dorim sa incerci si tu sa faci parte din aceasta comunitate.

La Hotel Paradis Plage 4* din Agadir, vei regasi mobilier, covoare marocane, lampi, produse local. Vei gusta cele mai proaspete produse locale, de la fermele organice din zona. Vei descoperi mici detalii care ajuta la consumul redus de energie prin spatii luminate cat mai natural. Gradina de 3 hectare prin care te vei plimba, este intretinuta cu apa reciclata. Pe plaja vei gasi mereu recipiente in care poti aduna plasticul lasat in urma, chiar esti incurajat sa faci asta.

Pentru toate acestea, si nu numai, hotelul a primit 4 ani la rand La Clef Verte, Cheia Verde care recunoaste toate aceste eforturi continue pentru protectia mediului inconjurator.

Dar acestea nu sunt singurele motive pentru care ne dorim sa ajungi aici. Locatia este una perfecta pentru iubitorii de surf, yoga, natura. Te vei bucura de 4 locatii unde poti sa gusti mancarea delicioasa in stilul marocan inconfundabil, sau sa admiri un apus de soare alaturi de cocktailul tau preferat pe plaja.

Iar cireasa de pe tort este, evident, zborul direct din Cluj pe care ti-l punem la dispozitie incepand cu data de 2 mai!

Asteptam cu drag solicitarile tale!


    

Pretul include

  • charter Cluj-Agadir-Cluj
  • bagaj de cala
  • taxe de aeroport
  • cazare 7 nopti in junior suite cu mic dejun
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Pretul nu include

  • asigurarea medicala si storno

You can send your enquiry via the form below.

Sejur eco in Maroc. Zbor din Cluj!
Price From
EUR 850.00 Per Person
Add Travelers
Adult
EUR 850.00 Per Adult
Need Help With Booking? Send Us A Message